Palarie trilby pliabila cu banda bicolora
Palarie trilby pliabila cu banda bicolora

Palarie trilby pliabila cu banda bicolora

Pret: 190lei

Cod produs: E30-18

190.00lei

Cumpara in siguranta cu

Palarie trilby pliabila cu banda bicolora

Aceasta palarie trilby pliabila cu banda bicolora, realizata din paie fine intr-o culoare neutra, este un accesoriu de vara cu prestanta, potrivita persoanelor cu atitudine. Palaria este maleabila, usoara si rezistenta la indoituri. Dupa utilizare se poate rula usor dupa folosire si se poate depozita in geanta. Un accesoriu cu prestanta pentru persoanele care adora stilul palariilor americane in culori deschise, cu partea din spate usor arcuita.

Palaria trilby pliabila cu banda bicolora este foarte usoara, astfel incat este atat de usor de purtat in zilele insorite de vara. Este un accesoriu fin, cu boruri reduse, de 5 cm si calota de 11,5 cm adancime. Palaria este disponibila in doua dimensiuni – S/M si L/XL, ambele prevazute cu sistem de ajustare pentru mai mult confort.

Dimensiuni:

Adancime palarie: 11,5 cm

Latime bor: 5 cm

Vezi mai multe palarii trilby in sectiunea dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-18

Informații suplimentare

Material

paie de hartie tratata

Dimensiuni

Adancime palarie: 11,5 cm Latime bor: 5 cm

Marime

,

Culori

crem