Sapca de capitan roz din velur
Sapca de capitan roz din velur

Sapca de capitan roz din velur

Pret: 250.00lei

Cod produs: E38-285 ROZ

250.00lei

Sapca de capitan roz din velur

Cumpara in siguranta cu

Sapca de capitan roz din velur

Sapca de capitan roz din velur este in tendintele noului sezon de primavara-vara. Este prevazuta cu cozoroc intarit si snur dublu rasucit din sfoara de culoare neagra. Aceasta sapca de capitan este accesorizata cu nasturi metalici de culoarea bronzului.

Sapca de capitan roz din velur este un accesoriu chic, un must have al sezonului de primavara-vara. Sezonul acesta se poarta sapca de capitan!

Dimensiuni sapca de capitan roz din velur:

Adancime sapca: 7 cm

Latime cozoroc : 5 cm

Va recomandam si alte modele de sepci de capitan din oferta noastra.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E38-285 ROZ

Sapca de capitan roz din velur

Informații suplimentare

Material

bumbac

Dimensiuni

Adancime sapca: 7 cm
Latime cozoroc: 5 cm

Marime

,

Culori

roz