Sapca plata herringbone alb-negru
Sapca plata herringbone alb-negru

Sapca plata herringbone alb-negru

Pret: 290lei

Cod produs: E31-55 NEGRU

290.00lei

Sapca plata herringbone alb-negru

Cumpara in siguranta cu

Sapca plata herringbone alb-negru

Aceasta sapca plata herringbone cu pattern alb-negru in tesatura este un accesoriu headwear foarte versatil. Datorita patternului tesaturii (os de peste) ea va putea completa numeroase tinute smart casual in sezonul rece in nuante de gri si nu numai… Este o sapca groasa, foarte potrivita pentru zilele reci. Este realizata dintr-un amestec de diferite tipuri de lana. Aceasta sapca plata este de o calitate foarte buna. Este un accesoriu clasic si actual totodata.

Sapca este prevazuta pe interior cu captuseala matlasata de culoare neagra, pentru un plus de protectie impotriva frigului si rejansa textila pentru confort.

Dimensiuni sapca plata herringbone alb-negru:

Adancime sapca: 9,5 cm

Latime cozoroc : 4,5 cm

Daca va place patternul acestei sepci plate, dar doriti sa vedeti si alte modele, va invitam sa vizualizati si celelalte sepci din colectia noastra.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E31-55 NEGRU

Sapca plata herringbone alb-negru

Informații suplimentare

Material

amestec de lana

Dimensiuni

Adancime sapca: 9,5 cm Latime cozoroc : 4,5 cm

Marime

, , ,

Culori

alb-negru