Toca pillbox eleganta fucsia cu aspect de sapca
Toca pillbox eleganta fucsia

Toca pillbox eleganta fucsia

Pret: 350lei

Cod produs: E29-70 FUCSIA

350.00lei

Toca pillbox eleganta fucsia

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta cu

Toca pillbox eleganta fucsia

Toca pillbox eleganta fucsia este un accesoriu simplu, potrivit pentru completarea unei tinute extrem de rafinate. Aceasta toca fucsia cu decoratiune se poarta intr-o parte, usor spre frunte. Un accesoriu vintage de exceptie, care va completa in mod armonios o tinuta de gala sofisticata! In epoca moderna, tocile sunt apanajul femeilor care indraznesc sa iasa din zona de confort si sa aiba aparitii surprinzatoare si sofisticate, totodata.

Dimensiuni toca pillbox de culoare fucsia:

Adancime palarie: 9 cm

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel. S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E29-70 FUCSIA

Nu ati gasit toca pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele.

Aceasta este o palarie recomandata de Iulia Nagy.

Informații suplimentare

Material

fetru din lana 100% pene

Dimensiuni

Adancime palarie: 9 cm

Marime

Culori

fucsia