Bereta angora roz prafuit
Bereta angora roz prafuit

Bereta angora roz prafuit

Pret: 140lei

Cod produs: E38-08 ROZ

140.00lei

Bereta angora roz prafuit

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: Ajustabila

Cumpara in siguranta cu

Bereta angora roz prafuit

Aceasta bereta angora roz prafuit face parte din categoria accesoriilor clasice, care nu se vor demoda prea curand. Nu veti gresi daca o veti asorta la o tinuta casual, dar cu putina imaginatie o veti putea integra si in tinute casual elegante. Bereta angora roz prafuit este realizata dintr-o compozitie de 50% angora si 50% polyester. Este extrem de moale la atingere, dar are o tinuta impecabila. Este foarte calduroasa si acest lucru o face sa fie potrivita pentru purtare in sezonul rece.

Bereta este potrivita pentru masura M si are sistem de ajustare inspre masuri mai mici.

Dimensiuni bereta angora roz prafuit:

Adancime bereta: 4 cm

Nu ati gasit exact bereta pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele in sectiunea dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E38-08 ROZ

Informații suplimentare

Material

50% angora
50% acrylic

Dimensiuni

Adancime bereta: 4 cm

Marime

Culori

roz prafuit