Joben clasic maro
Joben clasic maro

Joben clasic maro

Pret: 540.00lei

Cod produs: E15-01 MARO

540.00lei

Joben clasic maro

Cumpara in siguranta cu

Joben clasic maro

Acest joben clasic maro cu inaltime de 12,5 cm ? este, o palarie exclusivista, care va da stil tinutei dumneavoastra de ceremonie. Este un joben handmade, de calitate premium, potrivit ca inaltime si extrem de elegant. Poate fi purtat atat de catre domni, cat si de catre doamne.

Este decorat cu banda cu funda discreta, de culoare maro. Pentru un plus de confort si eleganta, interiorul palariei este captusit cu satin.

Jobenul clasic este o piesa statement pentru un stil care nu se va demoda niciodata. Totodata, jobenul este piesa de rezistenta in categoria palariilor de ceremonie.

Dimensiuni joben clasic maro:

Adancime palarie: 12,5 cm

Latime bor: 4 cm

Va recomandam si acest joben clasic rosu.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu, forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E15-01 MARO

Joben clasic maro

Informații suplimentare

Material

100% lana premium

Fabricatie

Handmade

Dimensiuni

Adancime palarie: 12,5 cm Latime bor: 4 cm

Marime

, , ,

Culori

maro