Palarie fedora caramizie cu aplicatii
Palarie fedora caramizie cu aplicatii

Palarie fedora caramizie cu aplicatii

Pret: 350lei

Cod produs: E27-65 CARAMIZIU

350.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta cu

Palarie fedora caramizie cu aplicatii

O palarie fedora caramizie cu aplicatii discrete care tin loc de banda textila clasica este o piesa headwear cu un design pe cat de simplu, pe atat de inedit. Ea poate fi accesoriul cu atitudine pentru o tinuta extrem de eleganta, dar si pentru o tinuta smart casual feminina.

Palaria este one size si este realizata handmade din fetru de lana 100 % de cea mai buna calitate. Aceasta palarie fedora reprezinta un accesoriu care va da un plus de rafinament unei tinute elegante. Nu ezitati sa o purtati atunci cand doriti sa lasati o buna impresie asupra tinutei dumneavoastra!

?Dimensiuni palarie fedora:

Adancime palarie: 9 cm

Latime bor: 7 cm

Va recomandam si varianta acestei palarii pe negru.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E27-65 CARAMIZIU

Viziteaza si pagina noastra de Facebook.

Informații suplimentare

Material

100% fetru de lana banda din material textil

Fabricatie

Handmade

Dimensiuni

Adancime palarie: 9 cm Latime bor: 7 cm

Marime

Culori

caramiziu