Shapca Sherlock Holmes gri din tweed
Sapca SHERLOCK HOLMES gri din tweed

Sapca SHERLOCK HOLMES gri din tweed

Pret: 250.00lei

Cod produs: E30-78

250.00lei

Cumpara in siguranta

Sapca SHERLOCK HOLMES gri din tweed

Sapca SHERLOCK HOLMES gri din tweed este o sapca deerstalker tipic englezeasca, cu doua cozoroace. Ea a devenit celebra in intreaga lume datorita asocierii ei cu indragitul personaj de fictiune, detectivul Sherlock Holmes. Conceputa initial pentru vanatoare, pentru a proteja atat fata, cat si gatul vanatorului, sapca deerstalker a intrat in trendurile moderne, putand fi purtata si in tinute de zi smart casual, alaturi de paltoane si redingote. Sapca este realizata din tweed de calitate premium, cu model cadrilat. Este prevazuta cu lambouri laterale, care pot fi prinse in partea superioara a sepcii sau pot fi stranse sub barbie, pentru a proteja urechile de frig. Cele doua lambouri laterale sunt prinse cu funda satinata de culoare neagra, oferind un aer foarte chic.

Sapca?SHERLOCK HOLMES?este realizata dintr-un amestec de 50% lana si 50% polyester si este prevazuta cu captusala interioara matlasata de culoare neagra.

Dimensiuni sapca:

Adancime sapca: 10 cm

Latime cozoroace : 5,5 cm

V-ar putea placea si aceasta sapca newsboy din tweed multicolor.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E30-78

Informații suplimentare

Material

50% lana, 50% polyester

Dimensiuni

Adancime sapca: 10 cm Latime cozoroc : 5,5 cm

Marime

,

Culori

gri