Palarie floppy clasica neagra
Palarie floppy clasica neagra

Palarie floppy clasica neagra

Pret: 280lei

Cod produs: E25-40

280.00lei

Palarie floppy clasica neagra

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta cu

Palarie floppy clasica neagra

Aceasta palarie floppy clasica neagra este un must have in garderoba oricarei iubitoare de palarii. Palaria are un design simplu, insa clasicul nu se va demoda niciodata! Borurile sale ample si moi vor conferi acel aer de mister pe care si-l doreste orice doamna de la o tinuta eleganta. Este prevazuta cu banda textila de culoare neagra, imbinata intr-o funda discreta. Veti putea asorta aceasta palarie la aproape orice tinuta de zi sau de seara. Datorita designului simplu, o puteti accesoriza cu flori sau ace de palarie, pentru a obtine o tinuta extravaganta.

Aceasta palarie este un accesoriu care nu se va demoda niciodata, foarte potrivit pentru tinutele purtate in sezonul rece.

Dimensiuni palarie clasica neagra:

Adancime palarie: 10,5 cm

Latime bor: 12 cm

Va invitam sa vizualizati si alte palarii feminine cu borul amplu, din categoria palariilor floppy.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E25-40

Palarie floppy clasica neagra

Informații suplimentare

Material

100% fetru din lana

Dimensiuni

Adancime palarie: 10,5 cm Latime bor: 12 cm

Marime

Culori

negru