Sapca plata din tweed cafenie
Sapca plata din tweed cafenie

Sapca plata din tweed cafenie

Pret: 220lei

Cod produs: E23-50

220.00lei

Cumpara in siguranta

Sapca plata din tweed cafenie

Aceasta sapca plata din tweed cafenie este un accesoriu extrem de potrivit pentru o tinuta de zi in nuante de naturale in sezonul rece. Materialul din care este confectionata este o tesatura de tweed. Aceasta are culoarea cafenie uniforma, cu mici punctulete colorate razlete, abia perceptbile. ?Aceasta sapca este prevazuta cu captuseala interioara. Este realizata dintr-un material cu continut de lana 50%. Este comoda de purtat la orice tinuta de toamna-iarna.

Dimensiuni sapca din tweed:

Adancime sapca: 8,5 cm

Latime cozoroc : 5,5 cm

V-ar putea placea si aceasta varianta pe gri a acestei sepci.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E23-50

 

Informații suplimentare

Material

50% lana, 50% polyester

Dimensiuni

Adancime sapca: 8,5 cm Latime cozoroc : 5,5 cm

Marime

, , ,

Culori

maro