Cascheta military neagra cu snur
Cascheta military neagra cu snur

Cascheta military neagra cu snur

Pret: 250lei

Cod produs: E28-35

250.00lei

Cumpara in siguranta cu

Cascheta military neagra cu snur

Fiindca au revenit in trend caschetele de inspiratie militara, cascheta military neagra cu snur este accesoriul care se va integra perfect in aproape orice tinuta trendy. Cascheta este realizata din material textil, de culoare neagra, iar cozorocul este intarit. Este prevazuta cu o banda textila neagra. Are, de asemenea, un snur, prins in laterale cu nasturi metalici si? un orificiu de aerisire.

Cascheta military este un accesoriu statement nonconformist, care va va pune in evidenta orice tinuta indrazneata, fiind piesa de rezistenta a sezonului.

Dimensiuni:

Adancime cascheta:

– spate: 6,5 cm

– fata?: 9 cm

Latime cozoroc: 5,50 cm

V-ar putea placea si aceasta cascheta neagra.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E28-35

Informații suplimentare

Material

polyester

Dimensiuni

Adancime cascheta: – spate: 6,5 cm – fata : 9 cm Latime cozoroc: 5,50 cm

Marime

, , ,

Culori

negru