Palarie Homburg clasica gri
Palarie Homburg clasica gri

Palarie Homburg clasica gri

Pret: 470lei

Cod produs: E29-02

470.00lei

Cumpara in siguranta

Palarie Homburg clasica gri

Palarie din fetru rigid, aceasta palarie homburg clasica gri este un accesoriu clasic, inventata de regele Edward al VII-lea al Angliei si purtata de numeroase personaje celebre, precum Winston Churchil, Dwight D. Eisenhower sau Al Pacino in filmul ?Nasul?. Aceasta palarie Homburg?ofera un aer aristocratic. Purtati-o la o tinuta eleganta si veti obtine un plus de rafinament.

Aceasta palarie Homburg este prevazuta cu banda textila lata, de culoare neagra, imbinata intr-o funda discreta. Marginea borului este protejat de asemenea, de o banda textila ingusta, de culoare neagra. Palaria este decorata cu pana naturala colorata. Pentru un plus de confort si eleganta, interiorul este captusit cu satin.

Palaria Homburg gri este o alegere rafinata in materie de palarii formale.

Dimensiuni:

Adancime palarie : 11 cm

Latime bor: 4 cm

Va recomandam si palaria Homburg clasica neagra.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS ? XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E29-02

Palarie Homburg clasica gri

Informații suplimentare

Material

100% lana premium

Fabricatie

Handmade

Dimensiuni

Adancime palarie : 11 cm Latime bor: 4 cm

Marime

, , ,

Culori

gri