Palarie clos vintage neagra cu decoratiune laterala si voaleta
Palarie clos vintage neagra cu decoratiune laterala si voaleta

Palarie clos vintage neagra cu decoratiune laterala si voaleta

Pret: 190lei

Cod produs: E29-65 NEGRU

190.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Cumpara in siguranta

Descriere

Palarie clos vintage neagra cu decoratiune laterala si voaleta

Superba palarie clos vintage neagra cu decoratiune laterala si voaleta este accesoriul care va completa in mod elegant orice tinute purtate in sezonul rece. Aceasta palarie cu aspect vintage are borul in fata arcuit si este decorata cu voaleta de culoare neagra.  Este prevazuta cu o floare decorativa din acelasi material si aceeasi culoare, aplicata discret in lateral. O puteti purta la tinute elegante, cu tenta vintage. Se va potrivi perfect in orice combinatie de piese si culori!

Voaleta are rol strict decorativ. Palaria se poarta cu partea arcuita a borului in fata.

Dimensiuni palarie clos vintage:

Adancime palarie : 13 cm

Latime bor (asimetric) :

  • spate : 4 cm
  • fata : 4 cm (arcuit)

Daca doriti sa introduceti o pata de culoare tinutei dumneavoastra, v-ar putea interesa si aceasta palarie caramizie retro.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior. 

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E29-65 NEGRU

Informații suplimentare

Material

100% fetru de lana

Fabricatie

Handmade

Dimensiuni

Adancime palarie : 13 cm

Latime bor (asimetric) :
spate : 4 cm
fata : 4 cm (arcuit)

Marime

Culori

negru