Palarie spaniola din fetru
Palarie spaniola din fetru

Palarie spaniola din fetru

Pret: 550lei

Cod produs: E31-05

550.00lei

Palarie spaniola din fetru

Cumpara in siguranta cu

Palarie spaniola din fetru

O palarie spaniola din fetru neagra, cu boruri ample, intinse si foarte bine apretate si calota scurta si plata. Aceasta palarie cu design tipic spaniol este un accesoriu care nu se va demoda niciodata. Purtati-o la o tinuta eleganta si veti obtine un plus de rafinament.

Borurile sale ample, semirigide, vor conferi un aer sofisticat al unei tinute elegante. Este prevazuta cu banda textila de culoare neagra, imbinata cu funda. Interiorul este captust cu satin de culoare alba. Este o palarie premium, din fetru de lana 100%, foarte bine apretat. Veti putea asorta aceasta palarie la aproape orice tinuta de zi sau de seara.

Dimensiuni palarie:

Adancime palarie: 10 cm

Latime bor: 9,3 cm

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E31-05

Palarie spaniola din fetru

Informații suplimentare

Material

100% fetru din lana

Dimensiuni

Adancime palarie: 10 cm Latime bor: 9,3 cm

Marime

, , ,

Culori

negru