Basca gri cu flori laterale negre
Basca gri cu flori laterale negre

Basca gri cu flori laterale negre

Pret: 240lei

Cod produs: E23-78 GRI AJUSTABILA

240.00lei

Produs disponibil pentru precomanda

Marime: Ajustabila

Cumpara in siguranta cu

Basca gri cu flori laterale negre

Aceasta basca gri cu flori laterale negre este o basca superba din fetru de lana 100%, apretat.? Este un accesoriu feminin, care va scoate din monotonie orice tinuta in sezonul rece. Basca este realizata din fetru gros,de foarte buna calitate. Marimea este ajustabila pe interior. Este un accesoriu headwear care va completa in mod elegant orice tinute purtate in sezonul rece. Bascuta nu este pliabila, ci semi-rigida. Acest accesoriu aminteste de accesoriile headwear ale anilor ?60.

Un accesoriu vintage de exceptie! O puteti purta la tinute elegante de zi, cu tenta vintage, dar si la tinute in tendintele actuale. Se va potrivi perfect in orice combinatie de piese!

Dimensiuni bascuta:

Adancime basca: 8 cm

Marime: ajustabila

Aveti nevoie de o culoare mai tare pentru accesorizarea tinutei dumneavoastra? ? V-ar putea interesa si alte bascute din categoria dedicata.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,? forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.?

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E23-78 GRI AJUSTABILA

Informații suplimentare

Material

100% fetru din lana

Dimensiuni

Adancime palarie: 8 cm

Marime

Culori

gri