Sapca plata din piele naturala neagra
Sapca plata din piele naturala neagra

Sapca plata din piele naturala neagra

Pret: 350lei

Cod produs: E15-195 NEGRU

350.00lei

Sapca plata din piele naturala neagra

Cumpara in siguranta cu

Sapca plata din piele naturala neagra

Aceasta sapca plata din piele naturala neagra este unul dintre modele clasice de sepci din oferta noastra. Este o sapca de zi care poate completa numeroase tinute. Sapca se poate purta atat in sezonul rece, cat si in sezoanele mai calde, cu zile ploioase. Este realizata din piele naturala moale, de cea mai buna calitate, iar cusaturile bine definite ii confera tinuta. Sapca este prevazuta pe interior cu captuseala si sweatband, pentru a va oferi un plus de protectie si confort.

Dimensiuni sapca plata din piele naturala neagra:

Adancime sapca: 9,5 cm

Latime cozoroc : 4,5 cm

Nu ati gasit exact sapca pe care o cautati? Va invitam sa vizualizati si alte modele de sepci din oferta noastra.

Determinarea marimii potrivite

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti atat pe scara XS – XXXL, cat si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel: S/M pentru masurile S si M, iar L/XL pentru masurile L si XL. In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu,  forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea „one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala si se potrivesc masurilor S, M sau L.

E15-195 NEGRU

Sapca plata din piele naturala neagra

Informații suplimentare

Material

piele naturala

Dimensiuni

Adancime sapca: 9,5 cm Latime cozoroc : 4,5 cm

Marime

, , ,

Culori

negru