Sapca plata herringbone maro
Sapca plata herringbone maro

Sapca plata herringbone maro

Pret: 290lei

Cod produs: E27-39 MARO

290.00lei

Sapca plata herringbone maro

Cumpara in siguranta cu

Sapca plata herringbone maro

Aceasta sapca plata herringbone maro inchis cu 6 paneluri este un accesoriu headwear similar cu sapca newsboy tipica, dar este, in fapt, o sapca plata. Patternul tesaturii – os de peste / herringbone – cu insertii fine de negru si maro, o face sa fie un element de vestmentatie clasic, care nu se va demoda niciodata. Versatila, ea va putea completa numeroase tinute in sezonul rece. Aceasta sapca plata este de o calitate foarte buna, fiind extrem de moale la atingere.

Sapca este prevazuta pe interior cu captuseala matlasata colorata, pentru un plus de protectie impotriva frigului si rejansa textila pentru confort.

Dimensiuni sapca plata herringbone maro:

Adancime sapca: 9,5 cm

Latime cozoroc : 4,5 cm

Daca va place patternul acestei sepci plate, dar doriti sa vizualziati si alte modele, va invitam sa vizualizati si celelalte sepci din colectia noastra.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS – XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu, forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E27-39 MARO

Sapca plata herringbone maro

Informații suplimentare

Material

50% lana 50% polyester

Dimensiuni

Adancime sapca: 9,5 cm Latime cozoroc : 4,5 cm

Marime

,

Culori

maro