Sapca plata herringbone olive
Sapca plata herringbone olive

Sapca plata herringbone olive

Pret: 290lei

Cod produs: E27-39 OLIVE

290.00lei

Sapca plata herringbone olive

Cumpara in siguranta

Sapca plata herringbone olive

Aceasta sapca plata herringbone olive cu 6 paneluri este un accesoriu headwear similar cu sapca newsboy tipica, dar este, in fapt, o sapca plata. Patternul tesaturii – os de peste / herringbone – cu insertii fine de negru si olive, o face sa fie un element de vestmentatie clasic, care nu se va demoda niciodata. Versatila, ea va putea completa numeroase tinute in sezonul rece. Aceasta sapca plata este de o calitate foarte buna, fiind extrem de moale la atingere.

Sapca este prevazuta pe interior cu captuseala matlasata colorata, pentru un plus de protectie impotriva frigului si rejansa textila pentru confort.

Dimensiuni sapca plata herringbone olive:

Adancime sapca: 9,5 cm

Latime cozoroc : 4,5 cm

Daca va place patternul acestei sepci plate, dar doriti sa vizualziati si alte modele, va invitam sa vizualizati si celelalte sepci din colectia noastra.

Determinarea marimii potrivite

Stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online. Magazinul nostru va pune la dispozitie marimi exprimate pentru adulti pe o scara XS ? XXXL, dar si in centimetri. Mai multe detalii despre cum puteti sa determinati marimea in vederea achizitionarii unui articol de pus pe cap puteti vedea in sectiunea GHID MARIMI.

Atunci cand marimea unui articol este disponibila doar in variantele S/M sau L/XL, acestea se vor potrivi astfel:

  • S/M pentru masurile S si M
  • L/XL pentru masurile L si XL.

In general, articolul respectiv este pevazut cu un elasic sau un alt sistem de ajustare. Sau, pur si simplu, forma lui permite incadrarea in doua marimi.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “ajustabila” sunt prevazute cu un sistem de ajustare a marimii pe interior.

Articolele de pus pe cap care au mentiunea “one size” sunt realizate, in general, pe un calapod de masura universala. Ele se potrivesc masurilor S, M sau L.

E27-39 OLIVE

Sapca plata herringbone olive

Informații suplimentare

Material

40% lana 60% polyester

Dimensiuni

Adancime sapca: 9,5 cm Latime cozoroc : 4,5 cm

Marime

,

Culori

olive